Denné menu

Platné v období od 18.2.2019 do 22.2.2019

Polievka + hlavné jedlo = 3,60 €

PONDELOK 
Polievka:
Krúpková so zeleninou (0,33l – 1,9)
Hlavné jedlo:
1. Štefánska bravčová pečienka, tarhoňa  (120g/200g – 1,3,7)
2. Prírodný bravčový plátok, dusená ryža (120g/200g – 1)

UTOROK 
Polievka:
Brokolicová s vajcom (0,33l – 1,3)
Hlavné jedlo:
1. Segedínsky guľáš, domáca parená knedľa (120g/170g – 1,3,7)
2. Prírodný bravčový plátok, dusená ryža (120g/200g – 1) 

STREDA 
Polievka:
Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami (0,33l – 1,3)
Hlavné jedlo:
1. Hamburské bravčové stehno, nokerle (120g/200g – 1,3,7)
2. Prírodný bravčový plátok, dusená ryža (120g/200g – 1) 

ŠTVRTOK 
Polievka:
Zemiaková na kyslo (0,33 l – 1,7)
Hlavné jedlo:
1. Kuracie soté na šampiňónoch, dusená ryža (120g/200g – 1,3,7)
2. Prírodný bravčový plátok, dusená ryža (120g/200g – 1) 

PIATOK 
Polievka:
Kapustová (0,33 l – 1)
Hlavné jedlo:
1. Buchty na pare s lekvárom, s opraženým maslom a kakaovou posýpkou, džús (350g/0,2 l – 1,3,7)
2. Prírodný bravčový plátok, dusená ryža (120g/200g – 1)

  

Telefonické objednávky prijímame na 0918 856 127.

Hmotnosť porcie mäsa je v surovom stave. Zmena denného menu vyhradená. 

 

Jedlá z denného menu môžu obsahovať nasledujúce alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11.Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2, 13.Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.