Denné menu

Platné v období od 28.9.2020 do 2.10.2020

Polievka + hlavné jedlo = 4,00 € 

PONDELOK
Polievka:                   
Cibuľačka (0,33 l – 1)
Hlavné jedlo:
1. Hamburské stehno, kolienka (120g/200g – 1,3,7)
2. Fliačky s hlávkovou kapustou (350g – 1,3,7) 

UTOROK
Polievka:                   
Krúpová so zeleninou (0,33 l – 1,9)
Hlavné jedlo:
1. Koložvárska kapusta, chlieb (350g/2ks – 1,3,7)
2. Fliačky s hlávkovou kapustou (350g – 1,3,7) 

STREDA
Polievka:                   
Hovädzí vývar s cestovinou (0,33 l – 1,3,9)
Hlavné jedlo:
1. Maďarský guľáš, domáca parená knedľa (120g/200g – 1,3,7)
2. Fliačky s hlávkovou kapustou (350g – 1,3,7) 

ŠTVRTOK
Polievka:                   
Zemiaková na paprike (0,33 l – 1)
Hlavné jedlo:
1. Kurací plátok so syrom, dusená ryža (120g/200g – 1,3,7)
2. Fliačky s hlávkovou kapustou (350g – 1,3,7) 

PIATOK
Polievka:                   
Držková (0,33 l – 1)
Hlavné jedlo:
1. Vyprážané rybie filé, zemiaková kaša (120g/200g – 1,3,7)
2. Bravčové mäso na slanine, tarhoňa (120g/200g – 1,3,7)

 

Telefonické objednávky prijímame na 0918 856 127.

Hmotnosť porcie mäsa je v surovom stave. Pôvod mäsa - Poľsko. Dodávateľ - Szubryt. Zmena denného menu vyhradená. 

 

Jedlá z denného menu môžu obsahovať nasledujúce alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11.Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2, 13.Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.